Veelgestelde vragen
1 Bestellen
1.1 Hoe plaats ik een bestelling?
Wat leuk dat je een bestelling wilt plaatsen! Een bestelling plaatsen is erg gemakkelijk, klik hier om het stappenplan te lezen.
1.2 Kan een artikel na bestelling toch uitverkocht zijn?
Aangezien wij naast onze webshop, ook een winkel hebben kan het voorkomen dat een artikel gelijktijdig verkocht is. Uiteraard doen wij er alles aan om dit te voorkomen! Mocht de situatie zich toch voordoen, dan brengen wij je daarvan uiteraard op de hoogte. 
2 Verzending
2.1 Wat is de levertijd?
We streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen, maar houd rekening met een levertijd van 2-3 werkdagen.
2.2 Via welk bedrijf worden jullie pakketten verstuurd?
Wij versturen onze pakketten via PostNL. Wanneer het pakketpost betreft, wordt deze altijd met een Track & Trace code verstuurd zodat je de bestelling kunt volgen.
2.3 Hoe kan ik mijn pakket volgen?
Klik hier om je pakket te volgen. Houd je track & trace code bij de hand, deze hebben we je per mail toegestuurd.
Hebben we jouw bestelling als brievenbuspost verzonden, dan is er helaas geen track & trace code beschikbaar.
3 Klantenservice
3.1 Hoe kom ik in contact met de klantenservice?
Je kunt een e-mail sturen naar [email protected] of contact opnemen met de golfshop op 0111-483297. Klik hier om de openingstijden te bekijken.
3.2 Waar kan ik met een klacht terecht?

We doen er uiteraard alles aan om ervoor te zorgen dat je blij bent met je bestelling en onze service! Mocht er toch onverhoopt een klacht zijn, dan kun je die melden via [email protected]. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en gaan ervoor zorgen dat alles netjes wordt opgelost!

En leidt dit toch niet tot een oplossing waar je blij mee bent? Dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

4 Retourneren
4.1 Kan ik een product retourneren?
Ja, zeker. Je kunt retourneren! Er zijn uiteraard wel een aantal 'spelregels'. Klik hier om er alles over te lezen.
5 Onze winkel
5.1 Waar zijn jullie gevestigd?
Op Golfclub Grevelingenhout vind je onze golfshop, ons adres;

Golfshop Grevelingenhout
Oudendijk 3
4311 NA  BRUINISSE
Powered by Lightspeed