Over onsGolfsucces is voortgekomen uit Golfshop Grevelingenhout, welke we in 2003 zijn begonnen. De golfshop heeft een prachtig uitzicht op de dubbele green van hole 9 & 18 en genoeg ruimte om de nieuwste collecties te laten zien. De afgelopen jaren hebben we hier al ontzettend veel golfers en niet-golfers mogen ontvangen! Van beginners tot gevorderden, competitiespelers, vakantiegangers (we zitten tenslotte in het mooie Zeeland!), tot de kleinste jeugdspelers. 
 

Golfshop 2.0

En toen? Toen kwam er de droom van een nieuw avontuur, online wel te verstaan. In de afgelopen jaren hebben we zoveel geleerd van onze winkel, hebben we zoveel golfers blij kunnen maken met onze diensten en hebben we zoveel plezier gehad, dat we in 2012 besloten om samen (moeder & dochter) online te gaan!
 

Onze passie voor golfschoenen

Van alle producten die we in de golfshop verkopen (uiteraard verkopen we in onze golfshop het volledige assortiment golfartikelen) vinden we golfschoenen toch wel het leukst! Vanwege de variatie, het plezier & comfort dat golfers kunnen hebben van een goed paar golfschoenen en elk jaar weer de nieuwe collecties met verbeterde materialen en innovatieve technieken.
 
Daarom bieden we online een zo gevarieerd mogelijk assortiment golfschoenen & accessoires aan. Daarnaast vinden we ook de uitdaging in het helpen van klanten met een specifieke zoekopdracht. Schroom daarom ook niet om ons te benaderen met jouw specifieke vraag, we helpen je graag verder!
 

Service with a smile

En waar de naam ‘Golfsucces’ vandaan komt? Daar kunnen we heel kort over zijn; wij willen bijdragen aan het golfsucces en daarmee het plezier van elke golfer! Van beginner tot gevorderd, jong en oud, zowel online als offline de beste service bieden en onze passie voor golf(schoenen) doorgeven. Zoals wij dat zeggen ‘service with a smile’, daar staan we voor!


 
Tot snel,
Lya & Hanneke