Onderhoud Golfschoenen


Een goed onderhoud van je golfschoenen zorgt ervoor dat je er langer plezier van hebt. En dat is mooi meegenomen, toch?!
 

Frisse golfschoenen

Je golfschoenen houden niet van afgesloten ruimtes. Laat ze na een rondje golfen dan ook niet in de kofferbak van je auto liggen, om ze vervolgens een week later weer aan te doen. Nee, ze moeten de kans krijgen om goed te drogen. Zet ze daarom in een ruimte waar een goede ventilatie is.
 

Oppoetsen

Maak je golfschoenen regelmatig schoon. Zorg voor een goed onderhoudsproduct! In onze webshop vind je onderhoudsproducten van Ecco. Kijk eens naar deze Ecco Wax Oil. Het zorgt ervoor dat het leer niet uitdroogt en je langer van je golfschoenen kunt genieten!
 

Een extra paar golfschoenen

Nee, we willen je niet op kosten jagen! Maar wanneer je veel speelt is het een overweging waard om in de winter te spelen op winterlaarzen of echte winterschoenen (waterdicht met spikes). De golflaarzen zijn niet alleen lekker warm, maar zorgen ook voor het behoud van je ‘normale’ golfschoenen die je vervolgens in het voorjaar weer schoon uit de kast haalt!

Onderhoud golfschoenen

We willen dat je zo lang mogelijk van je golfschoenen kunt genieten en hopen dat je met deze tips over onderhoud golfschoenen uit de voeten kunt! Heb je nog vragen of twijfel je over een juist onderhoudsproduct? We adviseren je graag!